Vinduer med fast karm

Vinduer med fast karm

Skaber lys i rummet
Vinduer med fast karm kan ikke åbnes. Fast karm vinduer bruges først og fremmest til at skabe lys i rum i en bygning. Glasset er monteret direkte i karmen og uden ramme. Vindueglasset kan gå helt ud til kanten og give ekstra meget lys. Fast karm vinduer bruges som sagt for at give meget lys i rummet, hvis der ellers er andre muligheder for at åbne vinduer eller anden ventilation i rummet. Man kan også med fordel bruge vinduer med fast karm til meget store vinduespartier, hvor det er upraktisk at kunne åbne vinduet.

Dekorativt design og god økonomi
De kan også udformes i mange forskellige former, som kan bruges dekorativt. Man får et elegant, slankt vindue med masser af dagslys og til en fornuftig økonomi. Fast karm vinduet kan kombineres med andre typer vinduer eller døre i mange forskellige varianter og kan på den måde give bygningen og rummet et særskilt dekorativt udtryk. Man har også den mulighed at udforme et fast karm vindue med skrå vinkler eller runde eller buede former, stadig til at fornuftig økonomi. Det giver mulighed for at skabe lysindfald i rummet fra steder, som man ellers ikke normalt ville kunne placere vinduer.

Få gode råd til at kombinere fast karm vinduer med andre typer vinduer og døre
Der er mange muligheder for at indrette rum både funktionelt og i flot design ved at kombinere partier med fast karm med andre typer vinduer og døre. Spørg Nielsen & Søns erfarne vinduesfolk om råd til, hvordan du kan få netop den indretning, der passer til din bolig. Du kan også få rådgivning om glastyper, som f.eks. sikkerhedsglas og lydisolering eller til solafskærmning på store vinduesflader.

Gratis rådgivning og opmåling
I Nielsen & Søn tilbyder vi dig gratis rådgivning om valg af nye vinduer, fordi vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i hvilke vinduer, der passer bedst til dit hus. Du kan få en af vores konsulenter ud gratis og uforpligtende til at tage mål af vinduer og rådgive dig om kvalitet og pris på de forskellige fabrikater af vinduer. Vi sikrer også at dine vinduer lever op til myndighedernes krav for brandsikring mv.

Vi vil faktisk helst yde dig denne gratis service, fordi vi ved af lang erfaring, at du vil blive mest tilfreds med dine vinduer efterfølgende, når du har fået kvalificeret vejledning, inden du vælger vinduer.

Vælg vinduer af kvalitet
Hos Nielsen & Søn anbefaler vi primært dansk producerede vinduer, fordi vi ved at kvaliteten er i orden og vinduerne bliver leveret til tiden. At der også er en klimafordel ved at bruge dansk producerede vinduer er en ekstra bonus. Vi arbejder primært med vinduer fra de anerkendte producenter Outrup, KPK og Håndværkervinduet. Du kan læse om disse producenter her på hjemmesiden. Vores konsulenter kender produkterne meget nøje og kan give dig en meget kvalificeret rådgivning i de forskellige producenters fordele og evt. ulemper.

Du får den fulde rabat på vinduerne
Når Nielsen & Søn køber vinduer hos producenter, får vi en god rabat på vinduerne. Denne rabat giver vi videre til dig, fordi vi ikke mener, at vi skal tjene på materialerne, men kun tage betaling for den tid vi bruger på at løse selve isætning og udskiftning af vinduer i dit hus.

Få leveret til aftalt tid
Hos Nielsen & Søn kan du regne med at få leveret dine vinduer til tiden. Vi er gode til at planlægge, og fordi vi anvender dansk producerede vinduer, kan vi næsten altid levere til aftalt tid. Vi har hidtil leveret vinduer til tiden i 90% af aftalerne.

Hvad siger vores kunder?
Tjek vore kunders vurdering af Nielsen & Søn her

Få uforpligtende snak om vinduer med konsulent!

Navn *

Email *

Telefon *

Adresse *

Postnummer & By *

Ja tak, jeg vil gerner have gratis opmåling af vinduer

Evt. kommentar:


Evt. vedhæft fil:

Udfyld felterne herover med dine informationer, og vi vil kontakte dig.

Outrup vinduer

Når et hus skal have nye vinduer og døre, er det sjovest at have udsigt til mere end bare standard-løsninger. Vinduer og døre er afgørende for hele husets udtryk. Og med den rigtige løsning kan de bidrage med masser af charme og personlighed og gøre udsigten til en ekstra oplevelse.

Velux ovenlys vinduer

Et ovenlys vindue er en god løsning til at skabe mere lys i et rum. Et ovenlys vindue giver langt mere lys ind i for eksempel taglejligheder, pulterrum, soveværelser eller badeværelser. Et ovenlysvindue i forbindelse med en altan er også en rigtig spændende løsning.

Vi tilbyder løsninger i alle tagmaterialer, og har stor erfaring med at finde løsninger, der passer til rummets funktion og æstetik.

Velfac vinduer

VELFAC vinduer består af træ og aluminiumsrammer, hvilket gør vinduerne vedligeholdelsesfrie, så du kan glæde dig over dine vinduer i mange år fremover.

Når du får nye VELFAC vinduer, får du et holdbart dansk design, der lever op til gældende og fremtidige energikrav. Vi har mange forskellige vinduestyper og stilarter, så der er også en der passer til dig og din bolig.

Køb vinduer - rabat og gratis opmåling

Når du køber dine vinduer gennem Nielsen & Søn får du den fulde rabat, som hvis du købte dem hos producenten. Og så får du en gratis opmåling med i købet.
Vi garanterer for opmålingen, og udskifter vinduer uden betaling, hvis der skulle opstå en fejlmåling, men det er meget sjældent!

indbrudssikring af vinduer

Vi kan blandt andet eftermontere sikkerhedsskruer i eksisterende vinduer, eller isætte sikkerhudsruder i både nye og gamle vinduer og døre.

Læs meget mere om sikring af vinduer mod indbrud her.

Renovering af gamle vinduesrammer

Kan dine gamle vinduer ikke rigtig åbnes og lukkes mere, eller hænger de? Så er det en god ide at få dem tilpasset og smurt, så de fungerer igen. Vi kigger på dine vinduer og finder en løsning, så dine gamle vinduer kommer til at fungere godt igen, og lukker af for kulde og vind. Skal de males efterfølgende, kan vi også hjælpe dig med det.

Trævinduer

Trænger I til nye vinduer i jeres ejendom? Eller måske kan det bedre betale sig at bevare de gamle vinduer og få dem renoveret. Kontakt Nielsen & Søn og få en vurdering af jeres muligheder for enten nye eller renoverede trævinduer.

Ved renovering af vinduer udfører vi bl.a.

  • Renovering af vinduesrammer. Vi høvler og udluser nyt stykke træ, samt grunder og behandler træet til forebyggelse mod råd og svamp
  • Udskiftning af glaslister og bundstykker. Vi udskifter rådne og defekte glaslister og bundstykker.
  • Udskiftning af anverfere og stormkroge
  • Udskiftning af hjørnebånd, vinkelhængsler og andre vinduesbeslag
  • Aluminium bundglaslister. Udskiftning af de gamle bundglaslister til nye vedligeholdelsesfrie i aluminium.