Velfac døre

Velfac døre - i høj kvalitet

Velfac døre - en anbefaling fra din fagmand

Nielsen & Søn har siden 2013 indgået samarbejde med Velfac som vinduesmester. Det betyder, at vi udover arbejde udført at eksperter også kan tilbyde dig en billig finansiering af nye vinduer og døre fra Velfac. Se her:

 

Men husk først at få et tilbud fra Nielsen & Søn!

De kendte Velfac døre - nu i træ

Velfac er kendt for at lave kvalitetsdøre i træ/alu, men tilbyder nu også døre rent i træ. Hos Velfac er standardmål ikke et krav.
Vi måler op og bestiller en dør, der passer præcist til dit hjem og behov.

Kontakt os så vi kan få et overblik over, hvilke døre der passer til jeres bolig.

Hoveddøre fra Velfac

Hoveddøren er det første man ser, når man ankommer og skal ind i hjemmet. Det er derfor vigtigt, at den tager sig godt ud. Den skal naturligvis også kunne sikres mod indbrud og tyveri.

Pladedøre fra Velfac

Ønsker du et enkelt og minimalistisk udtryk? Så er det nok pladedøren du skal vælge. Selve konstruktionen er en sandwichplade med isolerende skum i midten. Pladen kan være glat eller med mønstre i forskellige designs.

Fyldningsdøre fra Velfac

Fyldningsdøre kan give dit hjem en særlig stil. Du har mulighed for at vælge forskelligt udseende og design med varianter i fyldninger og felter. Du har også mulighed for at vælge glas som en del af døren. Husk dog at sikre dig mod tyveri og indbrud.

Terrassedøre og hæve/sænke-skydedøre fra Velfac

Du kan få terrassedøre i mange forskellige udformninger. Eller hvad med at vælge den moderne løsning med en hæve/sænke-skydedør med stort lysindfald. Velfac er kendt for deres letgående hæve/sænke-skydedøre, og vi hjælper gerne med at vælge den helt rigtige dør til dit hjem.

Kontakt os

Nielsen & Søn yder ekstra service, på nye elementer.Gratis smøring af døre, vinduer 2 gange indenfor 2 og 5 år. Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på billedet og udfyld vores kontaktformular.