Tømrerarbejde

NIELSEN & SØN udfører alle typer af tømreropgaver i Ballerup, København og Nordsjælland

Tilbygninger og ombygninger

Skal du have ny port, kvist, udestue, tilbygninger eller ombygninger, så har vi ideerne og evnerne, der sikrer dig et resultat du kan være stolt af.

Har du ideer, der kræver hjælp til beregninger, tegninger og godkendelse til kommunen, så har vi kontakt til arkitekter og ingeniører, der sikrer dig høj kvalitet fra start til slut i processen.
Vi hjælper med rådgivning, og sikrer dig en kvalitet, du kan glæde dig over i mange år.

Læs mere og få inspiration til din løsning i Tilbygning og ombygning.

Gulve

Vi lægger alle slags gulve. Fra planke til parket over linoleum mm. Og vi har stor erfaring med det. Desuden er vi certificeret Junckers gulvlæggere, og bruger kun de bedste gulvlæggere. Det gør os ikke dyrere. Det handler om faglig stolthed.

Læs mere om plankegulve, parketgulve eller laminatgulve.

Tagrenovering

Et gammelt tag kan blive en dyr udskrivning, hvis det får lov at forfalde. Det kan koste mange penge på̊ varmeregningen, og der kan komme betydelige fugtskader i huset.
Men ofte kan en tagrenovering være en rigtig god løsning, der forlænger det gamle tags levetid med op til 20 år. Kontakt os, og hør mere om dine muligheder.

Læs mere om tagrenovering.

Udskiftning af tagrender

Der er i dag et stort udvalg af tagrender i forskellig pris og kvalitet. Vi er behjælpelige med at finde den rigtige type tagrende, der passer til din ejendom.
Vi har et stort kendskab til udviklingen i tagrender og kan derfor rådgive dig om det bedste valg, der passer til dit hus. Vi samarbejder kun med de bedste leverandører i branchen.

Læs mere om tagrender.

Opsætning af hegn

Det er vigtigt at rådføre sig med kompetente fagfolk, når du skal have opsat et hegn. De fleste grunde i Danmark har en vis form for hældning. Det er derfor meget vigtigt at tage med i betragtningen, når du planlægger et nyt hegn til din have eller grund.
Vi kan opsætte alle slags hegn, lige fra raftehegn til pileflet. Spørg os - så finder vi sammen den bedste løsning.

Læs mere om opsætning af hegn.

Carport

Når du vælger at bruge en tømrermester til at bygge din carport, er du sikret et kvalitetsprodukt der holder i mange år. Vi kan hjælpe dig med alle typer af carporte, uanset om de er arkitekttegnede, eller om det er færdigpakkede carporte der skal opsættes. Kontakt os for at høre om forskellige løsninger, vi har stor ekspertise og erfaring på området.

Læs mere om carport.

Skure & legehuse

Skal du bruge et nyt skur i haven til dine redskaber, cykler, græsslåmaskine mm? Eller skal du have opsat et legehus til dine børn eller børnebørn?
Tal med Nielsen og Søn, vi løser alle store og små opgaver med skure.

Læs mere om skure, legehuse og redskabsrum.

Råd og svampeskader

Råd og svamp er nogle ubehagelige gæster i hjemmet og det skal behandles hurtigst muligt.
Vi løser opgaver, hvor der er opstået råd i udhæng, limtræsbjælker, gulve, bjælkelag osv. Ring i dag og få kompetent rådgivning.

Læs mere om råd og svampeskader.

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på billedet og udfyld vores kontaktformular.