Terrasse

En træterrasse giver et godt fundament under fødderne

Sommerens samlingspunkt

En terrasse er et ekstra rum i haven, hvor du kan tilbringe sommerens lange lyse nætter. Hvor der er plads til grillaftner med gode venner, dovne dase-dage i solstolen eller tid til søndagshygge med kaffe og aviser.

Skab det skønneste uderum

Vores dygtige tømrer har masser af erfaring med at bygge terrasser.
For eksempel kan han bygge den på pæle så du får en dejlig udsigt, han kan indbygge en sandkasse til børnene, eller han kan overdække den, så du får mere ud af de halvkolde dage.

Lad os bygge din drømmeterrasse

Når du skal anlægge en ny terrasse, er der en del ting at tage med i betragtning. Skal den være klassisk rektangulær, cirkel- eller en amøbe-formet? Den kan også bugte sig langs huset og skabe flere små ”rum”, så du får endnu mere ud af terrassen.

Giv den gamle terrasse nyt liv

Måske har du allerede en træterrasse, der blot trænger til en kærlig hånd?
Vi kan renovererer din terrasse ved at slibe den, give den olie eller en omgang maling, eller lave småreparationer så den bliver så god som ny.

Udskiftning af terrassebrædder på altan, udført i Jatoba

 

Træterrasse i Ipe træ, fastsættelse med skruer og træ-propper.

Har du andre ønsker eller ideer, så kom med dem – vi kan opfylde de fleste ønsker.

Godt håndværk siden 1919

Når du arbejder med os i forsikringsskader, behøver du kun én partner. Vores veluddannede, faglærte håndværkere udfører og koordinerer både tømrer-, snedker- og malerarbejde. Vi gør en dyd ud af at behandle vores kunder godt.

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på billedet og udfyld vores kontaktformular