Tapetsering

Tapetsering

Trænger dine vægge til tapet?

Tid til tapet

Tapetet er igen blevet moderne, og det kan vi godt forstå. Tapet kan skabe en helt unik stemning i din bolig. Det er en utrolig enkel måde at ændre udtryk og stil på.
Man kan kombinere forskellige tapeter, eller nøjes med at tapetsere en enkel væg eller et loft – mulighederne er uendelige, og vi vil gerne rådgive dig med tips og tricks – ring og spørg os!

Forrygende fornyelse

Der er mange grunde til at vælge tapet. Det kan skabe en stemning i hjemmet som er svær at opnå blot med møbler og maling. Det er også let at ændre stilen igen, hvis du bliver træt af tapetet – på en eftermiddag kan man skabe et helt nyt udtryk i rummet – lige fra en højtidelig herskabsstil til stilheden dybt inde i en skov.

Tapettyper:

  • Papir - tilbyder uendelige muligheder i mønstre og er den billigste løsning
  • Filt og væv har et mere eksklusivt udtryk og er ret smudsafvisende.
  • Vinyl - er godt til vådrum og meget smudsafvisende

Fordele ved tapet:

  • En lynhurtig måde at skifte stil på
  • Det giver et personligt udtryk i boligen
  • Det beskytter væggene

Køkken tapet

Arbejdsværelse tapet

Soveværelse tapet

Lad os yde, så du kan nyde

Når du skal opsætte nyt tapet er det vigtigt der først laves en korrekt forarbejdning af rummet. Det er også et sted hvor absolut perfektion er helt og aldeles nødvendigt.
Vi har dygtige og kompetente malere som har den fornødne erfaring og ekspertise.
Da det er en fortrinsvis enkel opgave for en erfaren maler, er det en opgave vi kan udføre ret hurtigt og med en professionel opsætning, er du altid sikret et virkeligt flot resultat.

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på billedet og udfyld vores kontaktformular.