Snedkerarbejde

Snedkerarbejde

 

Vi gør os umage - hver gang

Vi bruger kun veluddannede og dygtige håndsnedkere, som er fortrolige med træets muligheder. For snedkere med høj faglig kompetence og stolthed, kender de faglige finesser, der fremhæver detaljerne.

Den dygtige snedker lader materialets karakter bestemme den endelige finish.

Når du bruger en snedker, får du derfor en løsning i høj kvalitet, der passer til dit hjem og behov.

Vi kan lave stort set alt - ring og spørg os, så finder vi den bedste løsning til dig.

 

Paneler

Vi laver skræddersyede høje paneler til renovering af gamle lejligheder, som passer til fyldninger i eksempelvis de københavnske lejligheder og boliger.
Og vi gør det så flot, at du ikke vil kunne kende forskel på de originale og de nye paneler.
Vi renoverer også gamle fyldningsdøre, og kan fremstille specielle fodpaneler, indfatninger og specialfremstillede gerigter.

 

 

Badeværelseinventar

Vi istandsætter både nye og ældre badeværelser, og laver hylder, skabe og inventar, der passer til lige præcis dit badeværelse.
Småt men godt?
Når en snedker laver dit badeværelse, får du inventar, der er skabt til rummet, og udnytter dets potentiale bedst muligt. Det er især praktisk i ældre ejendomme, hvor pladsen kan være trang. Kontakt os i dag og få en reel en vurdering af om det er renovering eller nyt badeværelse, der passer bedst til dit behov.

 

Kontakt snedkeren i dag!

Få en uforpligtende snak med snedkermester Martin Nielsen. Ring 44 97 09 77 eller lad os kontakte dig.

Navn * Email *
Telefon *
Adresse *
Postnummer & By *

Evt. kommentar:


Evt. vedhæft fil:

Køkkener

Opsætning og tilpasning af alle typer køkkener, uanset om du allerede har elementerne, eller vi hjælper dig med at finde de elementer, der passer til dit behov.
Har du behov for elementer med specialmål, kan vi også bygge eller tildanne dem på vores snedkerværksted, så de er 100 procent tilpassede dine individuelle behov.
Alt kan lade sig gøre, og vi hjælper dig med at få køkkendrømme, rummets muligheder og budgettet til at gå op i en højere enhed.
Opfriskning af eksisterende køkken
Har du et eksisterende køkken, som du er glad for, men som trænger til en opfriskning, kan vi renovere det med respekt for det eksisterende.
Maling af låger, udskiftning eller renovering af køkkenbordplade, udskiftning af elementer og lignende kan ofte give stor effekt.

Lofter

Det er afgørende at vælge den rigtige løsning, når du skal have lavet nye lofter.
Loftet har afgørende betydning for hvordan rummet opleves, ikke blot visuelt men også praktisk.
Derfor er det vigtigt med fagligt dygtige håndværkere når du skal have lavet lofter. Vi udfører alle slags lofter; lyddæmpende, akustiklofter, profillofter, nedhængte lofter, forsænkede lofter mm.
Loftet kan løfte rummet
Loftets æstetik kan mange gange gøre hele forskellen i et rum.
Hos Nielsen og Søn laver vi flotte, kreative kvalitetsløsninger på lofter, så de fremstår som en helt unik del af rummet. Der er ofte også muligheder for at kombinere et nyt flot loft med spændende lysindfald.
Så skal du have lavet nyt loft, så lad os give dig et bud på, hvordan det kan komme til at se ud - du vil blive positivt overrasket.

 

Vinduesplader

Vi laver holdbare kvalitetsløsninger, når du skal have udskiftet eller renoveret dine vindueskarme og plader i træ, laminat, granit og skifer mm. Vi finder altid en løsning, der passer til budgettet og lejlighedens og din stil.
I forbindelse med udskiftning af vinduesplader og karme kan det være en god ide at kigge på efterisolering af vinduesbrystningen, og det er vi også behjælpelige med.

 

 

Radiatorskjulere

Vi laver radiatorskjulere skræddersyet til dit behov, så de passer perfekt ind og giver et stilfuldt udtryk i rummet.
I ældre lejligheder og huse er vægge og gulv sjældent helt lige. Derfor kan det være svært selv at sætte en radiatorskjuler op. Med en snedker på opgaven er du ude over det problem. Vi bygger radiatorskjulerne efter mål og laver unikke løsninger så de passer perfekt.
Få en radiatorskjuler fordi...
Det er ikke blot en æstetisk forskønnelse af hjemmet. En radiatorskjuler kan også have en praktisk funktion. Brug den for eksempel til at forstørre vindueskarmens dybde og på den måde få mere plads - til nips, planter eller hvad med at lægge en hynde der, og lave en hyggelig krog i køkkenet?

Ring eller udfyld kontaktformularen, så finder vi den rigtige løsning sammen.