Renovering af vinduer

Renovering og istandsættelse af vinduer

 

Kan dine gamle vinduer ikke rigtig åbnes og lukkes mere, eller hænger de? Så er det en god ide at få dem tilpasset og smurt, så de fungerer igen.

Vi kigger på dine vinduer og finder en løsning, så dine gamle vinduer kommer til at fungere godt igen og lukker af for kulde og vind.

Få bedre indeklima og spar på varmeregningen
Hvis dine vinduer er fortærede og utætte, kan der være store fordele ved at få dem sat i stand eller udskiftet. Indeklimaet bliver bedre og du behøver ikke at spilde penge på varme til fuglene udenfor.
Du slipper for træk og kuldebroer og med et sundere indeklima og en bedre energiregnskab bliver din ejendom også mere værd.

Pænere med renoverede og nymalede vinduer
Sørg for at få renoveret vinduerne så de passer til det æstetiske udtryk, du ønsker for din ejendom. Vinduer er noget, man lægger meget mærke til, når man kigger på en ejendom. Nielsen & Søn rådgiver dig gerne til at finde en løsning, så du finder, at dine vinduer tager sig godt ud i forhold til helhedsindtrykket af ejendommen.

Få gode råd om vinduer skal renoveres eller udskiftes
Hos Nielsen & Søn er vi eksperter i at rådgive om, hvornår det bedst kan betale sig at renovere vinduer eller helt at udskifte vinduerne med nye vinduer. Du får altid gratis rådgivning om valg af vinduer og renovation eller udskiftning af vinduer hos Nielsen & Søn.
Læs evt. her om valget mellem renovering af vinduer eller nye vinduer ://www.bolius.dk/koebe-nye-vinduer-eller-bevare-de-gamle-16147

Levering til tiden
Hos Nielsen & Søn kan du regne med at få leveret dine vinduer til tiden. Vi er gode til at planlægge og  kan vi næsten altid levere til aftalt tid. Vi har hidtil leveret vinduer til tiden i 90% af aftalerne.

Hvad siger vores kunder?
Tjek vore kunders vurdering af Nielsen & Søn her

Få uforpligtende snak om vinduer med konsulent!

Navn *

Email *

Telefon *

Adresse *

Postnummer & By *

Ja tak, jeg vil gerner have gratis opmåling af vinduer

Evt. kommentar:


Evt. vedhæft fil:

Udfyld felterne herover med dine informationer, og vi vil kontakte dig.

Outrup vinduer

Når et hus skal have nye vinduer og døre, er det sjovest at have udsigt til mere end bare standard-løsninger. Vinduer og døre er afgørende for hele husets udtryk. Og med den rigtige løsning kan de bidrage med masser af charme og personlighed og gøre udsigten til en ekstra oplevelse.

Velux ovenlys vinduer

Et ovenlys vindue er en god løsning til at skabe mere lys i et rum. Et ovenlys vindue giver langt mere lys ind i for eksempel taglejligheder, pulterrum, soveværelser eller badeværelser. Et ovenlysvindue i forbindelse med en altan er også en rigtig spændende løsning.

Vi tilbyder løsninger i alle tagmaterialer, og har stor erfaring med at finde løsninger, der passer til rummets funktion og æstetik.

Velfac vinduer

VELFAC vinduer består af træ og aluminiumsrammer, hvilket gør vinduerne vedligeholdelsesfrie, så du kan glæde dig over dine vinduer i mange år fremover.

Når du får nye VELFAC vinduer, får du et holdbart dansk design, der lever op til gældende og fremtidige energikrav. Vi har mange forskellige vinduestyper og stilarter, så der er også en der passer til dig og din bolig.

Køb vinduer - rabat og gratis opmåling

Når du køber dine vinduer gennem Nielsen & Søn får du den fulde rabat, som hvis du købte dem hos producenten. Og så får du en gratis opmåling med i købet.
Vi garanterer for opmålingen, og udskifter vinduer uden betaling, hvis der skulle opstå en fejlmåling, men det er meget sjældent!

indbrudssikring af vinduer

Vi kan blandt andet eftermontere sikkerhedsskruer i eksisterende vinduer, eller isætte sikkerhudsruder i både nye og gamle vinduer og døre.

Læs meget mere om sikring af vinduer mod indbrud her.

Renovering af gamle vinduesrammer

Kan dine gamle vinduer ikke rigtig åbnes og lukkes mere, eller hænger de? Så er det en god ide at få dem tilpasset og smurt, så de fungerer igen. Vi kigger på dine vinduer og finder en løsning, så dine gamle vinduer kommer til at fungere godt igen, og lukker af for kulde og vind. Skal de males efterfølgende, kan vi også hjælpe dig med det.

Trævinduer

Trænger I til nye vinduer i jeres ejendom? Eller måske kan det bedre betale sig at bevare de gamle vinduer og få dem renoveret. Kontakt Nielsen & Søn og få en vurdering af jeres muligheder for enten nye eller renoverede trævinduer.

Ved renovering af vinduer udfører vi bl.a.

  • Renovering af vinduesrammer. Vi høvler og udluser nyt stykke træ, samt grunder og behandler træet til forebyggelse mod råd og svamp
  • Udskiftning af glaslister og bundstykker. Vi udskifter rådne og defekte glaslister og bundstykker.
  • Udskiftning af anverfere og stormkroge
  • Udskiftning af hjørnebånd, vinkelhængsler og andre vinduesbeslag
  • Aluminium bundglaslister. Udskiftning af de gamle bundglaslister til nye vedligeholdelsesfrie i aluminium.