Renovering

Renovering

Renovering tænker vi på med en særlig glæde. Ja, vi sætter udfordringer og arbejdsglæde på samme linje. Vores renovering af Vor Frelsers Kirke på Christianshavn, var en kompleks specialopgave. Nielsen & Søn varetog totalrenoveringen af det indvendige kirkerum. Sidste del af opgaven handlede om væggene. Vi kørte mange vogne ud med hvid, kalkbaseret maling.

 

Men for os udelukker det ene ikke det andet. Vi bevæger os gerne fra kirken til et boligkompleks med forståelsen for de renoveringstiltag, der kræves der.

Vores renoveringsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

  • Institutioner
  • Sygehuse
  • Indkøbscentre
  • Boligejendomme
  • Private virksomheder
  • Parcelhus

 

RENOVERING AF BÆNKE - HELSINGØR

Nielsen & Søn har renoveret bænkene ved komplet udskiftning af alle de gamle træ stave og indkøbt nye ru planker i Sipo Mahogni. Træ er blevet rettet, høvlet og nye stave er produceret på mål, med smiger og rundinger som de oprindelige. Alle stave er pudset og behandlet med 3 gange skibslak på alle sider og ender. Gamle stave afmonteret, de nye monteret.

RENOVERING EFTER BRANDSKADE PÅ DTU!

Afsluttet forsikringssag på DTU efter brand. Nielsen og Søn har lavet ny lækker sauna og lofter!

Igangværende byggesag

Ældre vinduer bliver utætte i tætningslisterne, og mange maler dem også over, så de bliver hårde, og de ikke lukker ordenligt til. Man kan komme langt med at udskifte tætningslisterne og efterse de udvendige fuger og isolering.

Afsluttet byggesag

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på billedet og udfyld vores kontaktformular.