Plankegulv

Plankegulv - få en løsning der passer til boligen

Solidt og smukt

Plankegulv er et flot, solidt og klassisk gulvvalg.
Her lægges de lange planker parallelt i rummet. Vi bruger kun massive kvalitetsplanker, hvilket giver den flotteste løsning, men du kan også få dem lagt som lameller. Plankegulve giver altid et stilrent, elegant og klassisk udseende uanset om det er til en privat bolig eller til erhvervsbrug.

Et plankegulv er et trægulv, hvor brædderne består af hele massive planker. Plankerne fås i mange forskellige slags længder og bredder, alt afhængigt af hvad der klæder rummet bedst. Hos Nielsen og Søn hjælper vi dig med at finde de helt rigtige planker i en kvalitet og et design der passer til dig og dit behov.

Stilren kvalitet

Plankegulve er en flot og klassisk lægning af gulve. Man lægger lange planker parallelt i rummet. De kan også lægges som lameller, hvilket giver et anderledes og spændende udtryk.
De planker vi bruger er altid i den bedste kvalitet.

Nielsen og Søn hjælper med at finde de rigtige planker i en kvalitet og et design der passer til de rum de skal etableres i.

Vil du vide mere!

Få en uforpligtende snak med tømrer- snedkermester Martin Nielsen om dine muligheder for plankegulve. Ring 44 97 09 77 eller lad os kontakte dig

Kontakt

Sektion 1

reCAPTCHA
Plankegulv i massivt Fyr

Her har vi udskiftet et gulv i forbindelse med rådskade (forsikringsskade) og lagt et flot plankegulv i massivt fyr som efterfølgende er blevet hvidolieret.

Nyt plankegulv

Udskiftning af gulv, til nyt plankegulv i massiv fyr.
(En ejerforening på Frederiksberg)

Nyt plankegulv i massivt Fyr