Parketgulve

Parketgulve - alle former for parketgulv i mange træsorter

 

Vi har erfarne gulvlæggere - bliv rådgivet om bedste løsning

 

Parketgulv - klassisk kvalitet

Parketgulve eller 3-stavs trægulve som de også kaldes, er et trægulv der er bygget op med 3 stave, der ligger ved siden af hinanden. Det er bygget op på en hård træplade af  3-5 mm. træ som limes ovenpå.

 

Parketgulve kræver perfektion

Lad os bare sige det som det er - det er altså ikke alle, der kan lægge et ordentligt parketgulv. Vi har tømrer, der er erfarne specialister i at lægge gulve. Særligt ved parketgulve er det vigtigt at bruge fagfolk som har stor erfaring i at løse netop denne type opgaver, hvor de er uddannet i fx at tage specielle forhold ved rummene det skal lægges i.

 

Sildebensparket – stilsikkert og smukt

Sildebensparket eller stavparket som det også kaldes, er et meget smukt og stilsikkert valg. Det kan kombineres og blandes på flere forskellige måder, fx med forskellige typer af træsorter.

Det personlige præg

Sildebensparket er gulvet til dig, som går efter et stiligt og klassisk kvalitetsgulv. Men det er samtidig også et gulv, hvor du kan sætte dit eget personlige præg på det endelige resultat, fordi det kan lægges i flere forskellige mønstre. Der kan også indlægges friser, borter eller rammer i et sildebensparket gulv, og på den måde kan der føjes ekstra personlighed og eksklusivitet til dit gulv.

Forskellige typer parketgulve:

  • Sildebensparket
  • Stavparket
  • Lamelparket
  • Højkantsparket

Parketgulve til kontoret

Parketgulve er ofte en god løsning til kontorlokaler, fordi et parketgulv er slidstærkt og kan tåle, at kontorstole kører hen over gulvet, uden at det tager skade. Gulvets slidstyrke skyldes ikke mindst, at der bruges hårde træsorter som fx eg og mahogni. Parketgulve kræver heller ikke den store vedligeholdelse, når det først er lagt rigtigt, hvilket er en stor fordel.

Kontakt os for at få mere information om lægning af parketgulve.

Privat hjem i Ballerup

Sildebensparket 

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på billedet og udfyld vores kontaktformular.