Isolering med papiruld

Isolering med Papiruld

Har du kolde vægge i dit hjem, eller er varmeregningen blevet lidt for høj? Så kan det være tegn på, at din isolering trænger til et tjek. Hos Nielsen & Søn, har vi flere metoder til et sådan tjek. På vores side om Termografi, kan du eksempelvis læse, hvordan vi kan tjekke dit hjem for kuldebroer.

Hvorfor skal du isolere med Papiruld?

Man har brugt aviser til at isolere med i mere end 100 år. Og det er der god grund til. For aviser består af hule cellulosefibre, som har en fantastisk evne til at isolere, i modsætning til massive fibre.

Det er let, hurtigt og effektivt

Ofte tager det kun 1 dag at isolere en hulmur, og maksimalt 2 dage at isolere et loft.

Ved en isolering af hulmuren, bores et lille hul mellem to fuger og gennem en slange blæses isoleringen ind med et sådant tryk, at Papiruld lægger sig i alle murens hulrum. For at være helt sikker på at hulmuren er fyldt op overalt, blæser vi Papiruld ind fra flere forskellige huller i facaden.
De små huller reparerer vi naturligvis igen med en matchende fuge, så det ikke ses bagefter.

Isoleringsmaskine og materialer er placeret udenfor huset, og du slipper dermed for at materialer og lignende skal bæres igennem dit hjem.

CO2-venlig isolering

Når du bruger Papiruld til at isolere med, får du en mere ensartet isolering, som lukker af for huller og åbninger, hvor varmen ellers kan slippe ud.

Som billederne her illustrerer, lægger Papiruld sig mere jævnt og lukker dermed de huller og sprækker, der kan blive efterladt ved isolering med plader.

Husk at en isolering eller efterisolering i øjeblikket udløser energitilskud.
Et kontant beløb fra staten, som tak for at du gør dit for at nedbringe energiforbruget. Lad vores dygtige isolatører beregne dit energitilskud eller prøv selv beregneren hos vores leverandør Papiruld Danmark  

Lukningen sparer dig penge på varmeregningen, og forbedrer indeklimaet i dit hjem, til glæde for både beboere og miljø.

Vi anvender kun Papiruld fra Papiruld Danmark, der er den eneste danske producent af Papiruld.
En isolering med Papiruld udført af os, er derfor en effektiv isoleringsløsning af høj dansk kvalitet, med officielt godkendt miljøvaredeklaration.
Som billederne her illustrerer, lægger Papiruld sig mere jævnt og lukker dermed de huller og sprækker, der kan blive efterladt ved isolering med plader.

Papiruld kan anvendes her:

  • Lofter
  • Hulmure
  • Etageadskillelser
  • Skunke
  • Særlige tykke hulmure (som findes i lavenergibyggeri)
  • Flade tage
  • Krybekældre

Brandsikkerhed

Vores Papiruld er imprægneret med brandhæmmende salte. Det betyder, at hvis der opstår brand i den isolerede bygning, frigives der fugt fra saltene, hvilket medfører en afkøling og forkulning. Disse salte fordamper ikke over årerne, og beskyttelsen forringes derfor ikke med tiden.

Hører du stemmer?

Særligt i ældre etageejendomme kan der være mange lydgener; børn der leger, høje stemmer, musik og trin på trappen. Det kan du nu gøre noget ved.

Med Papiruld Lyd har Papiruld Danmark udviklet et produkt designet til at give dig den mest effektive lydisolering. Ved at blande nye typer af fibre med den velkendte Papiruldsisolering, kan du nu få reduceret lyd og støjgener fra omgivelserne markant.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi som autoriserede Papiruld Danmark isolatører kan gøre for dig.

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på billedet og udfyld vores kontaktformular.