Job hos Nielsen & Søn

Er du blandt de dygtigste på dit felt?

Hos Nielsen & Søn søger vi jævnligt nye kollegaer. Her kan du læse mere om, hvad vi er for en arbejdsplads og hvad vi leder efter, når vi skal ansætte, uanset om du er tømrer, snedker, maler, byggeleder eller gerne vil i lære eller praktik.

Nielsen & Søn har i snart 100 år stået for godt håndværk og gennemtænkte løsninger. Når vi kan blive ved med at være vores kunders foretrukne valg, skyldes det vores gode medarbejdere.

Derfor tager vi ansættelsesprocessen seriøst og går målrettet efter medarbejdere, der er stolte af deres håndværk, og som er villige til at gøre deres bedste hver dag.

Vi har en positiv omgangstone, og vi har medarbejdere, der kan lide at være en del af en virksomhed, hvor tingene går stærkt, og hvor man arbejder selvstændigt og effektivt, med stor frihed.
Det stiller naturligvis nogle krav til dig som kommende medarbejder. Du skal være ansvarsbevidst og have forståelse for, at vi arbejder i kundens hjem.

Lyder det som noget du kunne tænke dig at være en del af, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og dit CV på post@nios.dk.

Hold også gerne øje med siden her, og vores Facebook side, hvor vi løbende slår nye stillinger op.

 

Sølvmedalje-vinder Jimmy Uldum Olsen (tv) sammen med Tømrer- og Snedkermester Martin Nielsen Binelli (th)

Kontakt os

Send din ansøgning til Nielsen & Søn, klik på billedet og udfyld vores kontaktformular.