Om os

Om Nielsen & Søn

Siden 1919 har vores virksomhed borget for godt håndværk.

Se vores brochure( pdf dokument )

Og det forpligter. I dag, hvor vores virksomhed er blevet sammenlagt med yngre virksomheder, og der er kommet ny og moderne ledelse, er det stadig de gamle traditioner, vi holder fast i: Arbejdet skal være i orden, og en aftale er en aftale.

Når du arbejder med os, behøver du kun én partner. Vores veluddannede, faglærte håndværkere udfører og koordinerer både tømrer-, snedker- og malerarbejde. Vi har eget snedkerværksted til specialopgaver og egen farvehandel, og så entrerer vi med underentreprenører. Det betyder, at vi kan rådgive om hele projektet og have fuld kontrol med arbejdet fra start til slut.

Vi gør en dyd ud af at behandle vores kunder godt.
Til ethvert projekt afsætter vi god tid til rådgivning og udførelse. Vi er nemlig ikke tilfredse, før arbejdet fremstår som aftalt, og som en helhed.

Nielsen & Søn - snart 100 års god håndværkertradition, både for private og erhverv.

RUNDT OM NIELSEN & SØN

1. Johan Nielsen's Tømrer og maskinsnedkeri blev etableret i 1919 i lejede lokaler i den gamle bymidte i Ballerup by.

2. Generation, Poul Nielsen, blev i 1963 ejer af det familliejede firma, der efterfølgende ændrede firmanavn til Johan Nielsen og Søn

3. Generation, Jørgen Nielsen, blev i 1986, 3. ejer af firmaet. Ved dette generationsskifte ændrede firmaet navn til Johan Nielsen & Søn's Eftf. ved Jørgen Nielsen.

De hyppige navneskift i firmanavn, skyldes daværende regler ved generationsskifte. Da firmaet altid har været et personligt ejet firma, måtte arvinger ikke overtage og benytte det oprindelige firmanavn. Efter en kort udflytning i 1989 til egne værkstedslokaler på Brydehusvej i Ballerup, hvor lokalerne hurtigt blev for små, er firmaet i 2002 flyttet til nye og større lokaler på Yderholmen 19 i Ballerup. Her er lager, produktion og administration samlet.

MAKKERSKAB MED FAGLIGHED

NIELSEN & SØN

TRADITIONER OG FORNYELSE

Virksomheden blev etableret i 1919 under navnet Johan Nielsens Tømrer - og Maskinesnedkeri. I dag er det 3. generation, der leder virksomheden med 4 generationer i de forreste rækker

Hvem sagde, at historie gør en virksomhed tung?

Historie skaber viden og erfaring, der sætter sit mærke i de fleste af vores beslutninger. Ud fra det grundlag bevæger vi os mod nye opgaver, der forsat udvikler medarbejdernes ekspertise og dermed virksomhedens.

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på billedet og udfyld vores kontaktformular.