Linoleumsgulve

Linoleumsgulve

Linoleum - smukt og slidstærkt

Linoleum er et naturprodukt, som er en blanding af linolie, harpiks, træmel, kalkmel og naturlige farvepigmenter, som sammen giver et meget stærkt og rigtigt flot gulv.

Kun fantasien sætter grænser her

En af de særlige fordele ved et linoleumsgulv er, at næsten alt kan lade sige gøre i farver og mønstre. Hvilket kan give dig en helt unik løsning.

Fordi det er så slidstærkt bruges det ofte i køkken, gang, bryggers entreer, osv. Men det kan også give et unikt, moderne og virkelig flot look til dit stuegulv.

 

Når slid og snavs ikke bider på

Et linoleumsgulv er virkeligt let at rengøre, og kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Det er et meget slidstærkt materiale, som tåler at blive brugt meget og over lang tid. Når linoleum udsættes for lys og ilt, er gulvet som sådan selvkørende, i den forstand at det reparerer sig selv. Hvis der fx kommer en ridse i gulvet, vil du se, at den efter lidt tid faktisk er forsvundet igen. Og det er da egentligt ret fantastisk.

 

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på billedet og udfyld vores kontaktformular.