Forsikringsskader

Stormskade
Godt håndværk skaber tilfredse kunder.

Vi er specialister i forsikringssager

Når skaden er anmeldt, har de fleste brug for at vide, hvornår de kan vende tilbage til en normal hverdag. Nedenfor får du hurtigt overblik over, hvordan dit hjem kommer på højkant igen.

Forløb ved forsikringssager

Trin 1

HÅNDVÆRKSTAKSERING

På det første møde gennemgår vi skadeprocessen. Herefter besigtiger og fotodokumenterer vi skaden, så vi kan sende takseringsrapporten til dit forsikringsselskab.

Godkendelse fra forsikringsselskabet

Nielsen & Søn er certificeret håndværkstaksatorer. Når dit forsikringssselskab har godkendt takseringsrapporten, modtager du direkte besked fra os, så vi kan aftale processen.

Planlægning

Vi gennemgår typisk den godkendte rapport på tlf. eller mail, og sammen lægger vi en tidsplan for arbejdsforløbet. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og styrer hele processen.

Udbedring af skaden

Uagtet om opgaven er stor eller lille, får du tildelt en fast kontaktperson under hele forløbet, som kender din sag i detaljer. Det er også din kontaktperson du skal tale med, hvis du vil have tilbud på opgaver, der ikke er omfattet af skaden.

Overleveringsforretning

Når arbejdet er udført, fotodokumenterer vi resultatet og laver sammen med dig en overleveringsforretning, som vi efterfølgende sender til dit forsikringsselskab. Hvis der indenfor garantiperioden opstår reklamationer, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.

Forsikringsskader udbedres

Stor erfaring med forsikringsskader for mange forsikringsselskaber

Udbedring af forsikringsskader er et af vores specialer, og vi har i flere år samarbejdet med en lang række forsikringsselskaber.

Brandskader, vandskader, stormskader, indbrudsskader, mm.

Vi tilbyder bl.a.: Brandskader, rådskader, svampeskader, vandskader, stormskader, stort som småt.

Koordinator af murerarbejde, affugtning mm.

Derudover har vi stor erfaring som koordinator af alle involverede parter, fra opgravning og murerarbejde, vvs-arbejde, el arbejde, malerarbejde og affugtning mv.

Arbejder for forsikringsselskaber

Nielsen & Søn har rammeaftaler og serviceaftaler med forsikringsselskaberne. Vi anvender systemet ScalePoint Byg i samarbejdet med forsikringsselskaber. Martin Nielsen Binelli er uddannet i Bygningsforsikring - håndværkstaksering, og har stor erfaring med forsikringsskader.

Stormskade

Kontakt os i dag!

Få en uforpligtende snak med håndværkstaksator Martin Nielsen Binelli, som har en stor erfaring med forsikringsskader. Ring 44 97 09 77 eller lad os kontakte dig.

Kontakt

Sektion 1

reCAPTCHA