Til forsiden
Til forsiden

Til- og ombygning.

Skal du ombygge?

Ring i dag og få en uforpligtende og gratis snak med tømrer- snedkermester Martin Nielsen. Så giver vi dig et gratis konsulent-besøg, så din bygge-drøm kan blive dit drømme-byggeri. Ring 44 97 09 77 eller lad os kontakte dig.

Navn *

Telefon *

Email *

Går du og overvejer en tilbygning eller ombygning, så kontakt os allerede i dag, og bestil tid til et gratis konsulentbesøg.Fra drøm til virkelighed

Det kan virke uoverskueligt at skulle planlægge en ombygning af sit hus, og det er vigtigt, at du i den proces omgiver dig med kompetente, kvalitetsbevidste fagfolk.
Vi kan rådgive dig ud fra dine egne ideer, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.
Er du tom for ideer, har vi så stor erfaring at trække på, at du altid er sikret den bedst mulige rådgivning hos os. En rådgivning der sikrer dig en kvalitet, der holder langt ud i fremtiden.Vi tager hånd om dig og dit projekt

Vi samarbejder med dygtige arkitekter og ingeniører, som laver tegninger og beregninger og sørger for godkendelse fra kommunen, hvis det er nødvendigt. Til støbning af fundamenter og kloakarbejde bruger vi kun kompetente, autoriserede håndværkere, som lever op til vores høje kvalitetskrav.
Med andre ord er du og dit byggeprojekt i trygge hænder hos os.God kvalitet koster – men ikke nær så meget som den dårlige

Og når det er sagt – så har vi konkurrencedygtige priser.
Vi har en høj standard for vores håndværkere, og det vil du mærke. Ikke bare under byggeprocessen, men i mange, mange år fremover.


Eksempler på om- og tilbygninger vi kan hjælpe dig med:

  • Trapper
  • Udestuer
  • Terrasser
  • Isolering
  • Ombygning af rum og vægge
  • Porte
  • Kviste
  • Tilbygninger
Læs mere om terrasser og isolering her på siden, ellerkontakt os allerede i dag og få et tilbud på din kommende til- eller ombygning.

Spaer opsaetning
Opsætning af spær på tilbygning på villa i Køge
Tilbygning på eksisterende hus

Tilbygning udført i træ skellet, teak beklædning på en villa i Holte 2012

Nielsen & Søn ApS


Yderholmen 19
2750 Ballerup
Tlf. 44 97 09 77
post@nios.dk

Tømrer-, snedker- og maleropgaver


»  Kontakt Nielsen & Søn
»  Service & vedligeholdelse
»  Snedkerarbejde
»  Tømrerarbejde

Entrepriser og forsikringsskader


»  Arbejdsmiljø
»  Referencer
»  Renovering